Medemblik Actueel.

Zaalvoetbaltoernooi Strandvogels zeker voor herhaling vatbaar.

ONDERDIJK – De oudere jeugd (B- en C-junioren ) mocht afgelopen zaterdagmiddag aantreden in de Dars. Daar was door het jeugdbestuur een toernooi in elkaar gezet. Bij de meiden was er ook versterking van de jongere dames van de MO13. De meiden speelden tegen elkaar in een poule van 3. En ze waren gelukkig goed aan elkaar gewaagd waardoor het spannende wedstrijden werden. De winnaars waren hier Sanne Immen, Mylou Kaarsemaker, Sophie Koomen, Marieke Ruiter, en Sally Grooteman.

Bij de jongens waren er 5 teams die elkaar bestreden. De finale ging tussen Chelsea en Bayern München. Dit keer wonnen de Duitsers niet op het einde. Het was Chelsea dat de winst pakte. De winnaars waren hier Tigo Harder, Thomas Kok, Bram Koomen, Jari Roozendaal, Dennis Botman.

Dinsdag was de winst niet het allerbelangrijkste. Het was vooral gezellig om met elkaar mooi te ballen. Daarna werd met z’n allen heerlijke patat en snacks naar binnen gewerkt, en dat met een lekker sappie erbij. Ik denk dat iedereen het prachtig vond zo, en dus hadden wij al bedacht dat dit voor herhaling vatbaar is. De Dars bedanken wij voor de prettige ontvangst. En ook Zaalvoetbalvereniging Bob Nieuweboer bedankt voor het lenen van de hesjes en ballen.

Het bestuur van Strandvogels bedankt natuurlijk Peter Ruiter, Menno de Vries, Perry visser, John Heerens, Nancy Grooteman, en Cees Grooteman voor het fluiten en de organisatie. Hopelijk volgend jaar weer!!!

Reageren via facebook