Medemblik Actueel.

Medemblik

Straks gewoon je rijbewijs en reisdocumenten thuis laten bezorgen

MEDEMBLIK – Per 1 januari 2017 is het mogelijk om rijbewijzen, paspoorten en Nederlandse identiteitskaarten te bezorgen naar ieder willekeurig adres in Nederland. Dat betekent dat een paspoort bezorgd kan worden op het werk of thuis.

Dienstverlening

Onder onze inwoners is dit een vorm van dienstverlening die in klantonderzoeken als gewenst genoemd werd. De thuisbezorging van documenten is een regionale ambitie en past binnen de doelstelling van het programma dienstverlening van de gemeente Medemblik.

Dienstverlening

In de regio West-Friesland willen alle gemeenten deze dienst aanbieden in de loop van 2017. De dienst wordt gezamenlijk ingekocht om kosten te drukken. Het college gaat akkoord met de verdere uitvoering hiervan.

Reageren via facebook