Doorrijder na ongeval Benningbroek gezocht

BENNINGBROEK –  Op zondag 23 april om ongeveer 15.00 uur is in Benningbroek Angelique van Straalen op de fiets aangereden door een auto die daarna is doorgereden.

Letsel

Angelique heeft hier letsel aan overgehouden en haar nieuwe fiets is total loss. Terwijl een auto achter haar al had afgeremd omdat hij niet kon inhalen door tegenliggers, heeft de dader die achter deze auto reed, de auto die achter haar reed, ingehaald. Vervolgens moest de dader vanwege de tegenliggers, met wie hij bijna in botsing kwam, weer naar zijn/haar eigen weghelft. Toen heeft hij/zij Angelique met 80 km per uur aangereden. Dit was natuurlijk een bizarre actie.

Opel Agila met schade

Helaas is het kenteken niet bekend. Angelique is uiteraard op zoek naar de dader die reed in een felblauwe tamelijk nieuwe vermoedelijk Opel Agila. Vermoedelijk was de chauffeur een vrouw en klein van stuk. De auto moet rechts voor schade hebben, want daar heeft de auto Angelique op haar achterwiel geraakt. Tijdens de ontsnapping is de auto ook nog over de fiets heengereden en vervolgens als een bezetene doorgereden.

Langdurige proces

Gezien de snelheid van 80 km per uur had het met Angelique veel slechter af kunnen lopen. Haar onderbeen en enkel zijn beschadigd en een gewricht in haar schouder is beschadigd waar zij aanzienlijke pijn en last van heb. De genezing van dit gewricht wordt een langdurig proces.

Het gebeurde ter hoogte van de Dr de Vriesstraat 24A. Mocht u de betreffende Agila tegenkomen wilt u dan het kenteken doorgeven? Ook als u andere relevante informatie hebt verneem zij dat graag. Alvast bedankt!

Angelique zoekt ook nog de twee getuigen van het ongeval, Angelique zou graag met deze personen in contact komen.

Weet u meer over wie deze persoon kan zijn bel dan de politie op 0900-8844, anoniem op 0800-7000 of bel Angelique 06-14040074

Reageren via facebook