7.5 C
Medemblik
30 november 2020 21:24
Medemblik Actueel.

Realiseer je droom met ‘uitdaging XL’

MEDEMBLIK – Dit najaar zet de Westfriese Uitdaging zich opnieuw in voor een Uitdaging XL project. Heeft jouw vereniging een droom? Laat het ze weten. Wellicht kunnen jullie samen met lokale ondernemers helpen jullie droom te realiseren.

Voor wie is Uitdaging XL?

Alle maatschappelijke organisaties zonder winstoogmerk, actief in Wesfriesland mogen zich melden. Een belangrijke voorwaarde is wel dat de organisatie zelf ook actief meehelpt en bij het verwezenlijken van de droom. We nemen het project niet volledig uit handen, samen bereiken we meer.

Wat zoeken we?

Voor Uitdaging XL zijn wij op zoek naar een grote klus. Met gesloten beurs en tegen gereduceerde tarieven zorgen wij dat jullie droom werkelijkheid wordt. Heeft je organisatie een grote klus waar je hulp bij kunt gebruiken? Hebben jullie behoefte aan spullen, materialen, handjes én kennis? Meld je dan nu aan! Uit alle inzendingen kiest de matchgroep van de Westfriese Uitdaging één droom uit die we met behulp van de organisatie zelf en het netwerk van betrokken ondernemers, gaan realiseren in het najaar van 2017.

Aanmelden

Het aanmelden van een project kan tot eind mei via westfrieseuitdaging.nl/vraag-aanbod/aanvraag-indienen/ en wie weet wordt jullie droom dit jaar nog werkelijkheid!

Reageren via facebook