Paul Neuvel: ‘wij zijn direct een inzamelingsactie voor VVW begonnen’

WERVERSHOOF – Paul Neuvel werd op Koningsdag wakker met het nieuws dat de kantine van zijn voetbalclub VVW was afgebrand. Samen met een vriend kwam hij al snel op het idee om een inzamelingsactie voor de kantine te starten. Binnen 24 uur haalden de jongens al duizenden euro’s op.

“We werden gisteren wakker geappt met foto’s van de kantine die in brand stond”, vertelt Paul van Neuvel, “en dat is dan toch wel even schrikken.” Paul en zijn voetbalmaat Erwin vroegen zich af wat zij voor hun voetbalclub VVW konden doen. “Toen hebben we bedacht om een inzamelingsactie op te zetten.”

De inzamelingsactie is een succes geworden. Omstreeks half 10 lanceerden de jongens hun actie en om 12 uur ’s middags hadden ze al 4000 euro opgehaald. Inmiddels staat de teller op meer dan 7500 euro.

Nieuwe kantine

Wat er precies met het geld gaat gebeuren, weten Paul en Erwin nog niet. Het wordt in ieder geval aan de voetbalvereniging geschonken. Ze hopen dat de voetbalvereniging en de handbalvereniging daarmee samen een nieuwe kantine kunnen bouwen.

Bij de laatste tussenstand wijst de teller € 7.922,00 euro aan.

Reageren via facebook