Zwembadseizoen Midwoud onder veel belangstelling geopend

MIDWOUD – Een flinke opkomst van o.a. vrijwilligers, genodigden, ouders met kinderen die graag het water in wilden, waren ’s ochtends al om 11.00 uur aanwezig voor koffie met (gratis ) gebak en een (vrijwillige) rondleiding langs de 7 nieuwe/ vernieuwde onderdelen die het bad weer rijker is geworden:

  1. Evenementenverlichting,
  2. Groene haag langs het perron,
  3. De nieuwe zit(gras)maaier,
  4. Nieuwe badwaterpomp,
  5. Nieuwe CV-installatie kassakiosk,
  6. Doseerpomp hoofdcirculatie
  7. Nieuwe parasols peuterbad

P.S. Binnenkort worden er ook nog nieuwe afsluitbare/ stankwerende vuilnisbakken op het terrein geplaatst (dankzij de geweldige opbrengst vanuit de Dorpsveiling)!!

Vanaf 12.00 uur kon er dan (eindelijk) ‘Stuivertjes worden gedoken’ en had de Activiteitencommissie een echte buikschuifbaan aangelegd op de grote ligweide en het springkussen en de airtrampoline in bedrijf genomen!!

Dat kon ondank het frisse weer allemaal ‘gewoon’ doorgaan nadat de voorzitter het openingswoord had gedaan, de penningmeester de ‘Vrijwilliger van het jaar’ (Elly van der Doorn) bekend had gemaakt en nadat de nieuwe Activiteitencommissie (Marjolein en Elise de Gier, Anne Kruyt, Kees-Jan Schagen en Gerjo Zomer) was voorgesteld aan het aanwezige publiek (en er kort afscheid was genomen van AC-lid Lia van de Kamp)

Let op: het bad is in de eerste week van 23 t/m 30 april ’s AVONDS nog gesloten (tenzij ‘de mussen dood van het dak vallen’)!

Ook op Koningsdag (donderdag 27 april a.s.) is het bad dit jaar de hele dag ‘gesloten’!

  • Zwemlessen in 2017

De zwemlessen plaats gaan definitief plaatsvinden op maandag en woensdag-avond (tussen 17.00 en 19.00 uur)  Vanaf maandag 08 mei a.s. zullen de lessen dan gaan beginnen (na de mei-vakantie dus). Het exacte tijdschema volgt spoedig; houdt daarvoor onze website en/of de Facebook-pagina van Het Zwembad in de gaten!!

  • Maatschappelijke Stage

We zouden het bijna vergeten maar leerlingen in het voortgezet onderwijs die een maatschappelijk stage moeten doen, kunnen dit onder deskundige leiding en in een prima sfeer doen in de kassa-kiosk van ‘Het Zwembad’!! Aarzel niet om hierover contact op te nemen als dit je wat lijkt……

  • Sportservice West-Friesland – Snorkelen en Bootcamp voor de jeugd

‘Het Zwembad’ heeft een samenwerkings-overeenkomst met Sportservice West- Friesland getekend om voor de basisschool-leerlingen (Groep 3 t/m 8) een 4-tal ‘Jeugd-Sport Pas’- bijeenkomsten voor Bootcamp en Snorkelen te organiseren. Data hiervoor zijn donderdag 01, 08, 15 en 22 juni a.s. (snorkelen van 17.00 tot 17.30 uur en bootcamp van 17.30 tot 18.00 uur)

Opgeven kan nog tot uiterlijk 15 mei a.s. bij ondergetekende ‘Het Zwembad’ , altijd volop in beweging!! Robbert van Meulem – rvanmeulem@quicknet.nl Bellen, SMS’en of appen mag ook: 06-12177381

Reageren via facebook