WonenPlus Locatie Medemblik zoekt servicemedewerker/ster

MEDEMBLIK – WonenPlus is op zoek naar een vrijwillige servicemedewerkster die alle aanvragen die binnenkomen in de gaten houdt en onder de vrijwilligers verdeelt. Het gaat om één ochtend in de week, op de locatie in Medemblik.

WonenPlus is een vrijwilligersorganisatie en ondersteunt ouderen, chronisch zieken, mensen met een handicap en mantelzorgers in het zelfstandig thuis wonen. Vele vrijwilligers zetten zich hier actief voor in, maar moeten worden aangestuurd door iemand die het overzicht bewaard.

WonenPlus zoekt dus een spin-in-het-web die op een vaste ochtend, liefst donderdag, de vrijwilligers belt om te vragen of deze tijd hebben voor een ritje naar het ziekenhuis, een boodschapje, een kopje koffie met iemand te drinken, een tuintje bijhouden of andere praktische vragen.

Voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek, neem contact op met Baukje Visser via b.visser@dewering.nl of tel. 0227-540383.

Reageren via facebook