200 jaar onderwijs in Wervershoof

WERVERHOOF – Op 11 juni organiseert Stichting 200 jaar Wervershoof het tweede evenement: 200 jaar Onderwijs in Wervershoof. De St. Werenfridusschool stelt deze dag de benedenverdieping beschikbaar voor diverse exposities over de verschillende onderwijsvormen die Wervershoof heeft gehad in het verleden. Denk hierbij aan de Kleuter- en Lagere school (Basisschool), de Mavo, het L.H.N.O. en de Tuinbouwschool. Deze onderwijsvormen krijgen volop de aandacht, het wordt een feest van reünie en herkenning.

Helaas is er van de Tuinbouwschool weinig oud materiaal meer beschikbaar. Vandaar een oproep aan de oud-leerlingen, tuinders en een ieder die enige relatie heeft met deze vorm van onderwijs. Heb jij thuis nog oude schoolspullen liggen zoals leerboeken, lesmaterialen, foto’s of misschien filmpjes? Dan willen wij deze graag gebruiken. Dit zijn zaken die het verleden weer kunnen doen herleven, zo kunnen wij jullie op 11 juni mee terug in de tjid nemen: toen geluk nog heel gewoon was!

Voor vragen, ideeën en het aanleveren van oude schoolspullen kun je contact opnemen met Jan Bakker (06-51436377)

Reageren via facebook