FC Medemblik MO17-1 kampioen !

MEDEMBLIK – Na een spannende wedstrijd tegen Wherevogels konden de meiden van FC Medemblik MO17-1 zondag een feestje bouwen. Er werd gewonnen met 2-3 en hierdoor was het kampioenschap in de 1e klasse een feit.

Een groot aantal supporters was meegereisd naar Purmerend en zagen FC Medemblik al snel op voorsprong komen, met een 1-2 ruststand bleef het spannend, pas in de eindfase besliste de Medemblikse meiden de wedstrijd, uitslag 2-3. Het spel van de meiden is dit jaar sterk verbeterd, individueel en als team zijn flinke stappen gemaakt. Na afloop was er feest en werden de kampioensmedailles en presentjes uitgereikt

FC Medemblik MO17-1 kampioen ! Na een spannende wedstrijd tegen Wherevogels konden de meiden van FC Medemblik MO17-1 zondag een feestje bouwen. Er werd gewonnen met 2-3 en hierdoor was het kampioenschap in de 1e klasse een feit. Een groot aantal supporters was meegereisd naar Purmerend en zagen FC Medemblik al snel op voorsprong komen, met een 1-2 ruststand bleef het spannend, pas in de eindfase besliste de Medemblikse meiden de wedstrijd, uitslag 2-3.

Het spel van de meiden is dit jaar sterk verbeterd, individueel en als team zijn flinke stappen gemaakt. Na afloop was er feest en werden de kampioensmedailles en presentjes uitgereikt