Kom naar de open dag van Radboud Inlineskating Medemblik

MEDEMBLIK – Op zondag 9 april gaat het skeelerseizoen 2017 van start. Om 10:30 beginnen we met de open dag op onze locatie in Medemblik. Er zullen diverse clinics zijn waar je aan kan deelnemen. Je kan meedoen aan de clinics van 10:30 tot 12:30.

Heb je geen skates, dit is geen enkel probleem, je kan bij ons skates lenen. Je kan deze dag ook komen vrijskeeleren van 10:30 tot 12:30. In de kantine van Radboud, is er weer de mogelijkheid om je tweedehands skeelers, te verkopen. Dus lever je materialen in met naam en prijs en zullen wij ze proberen van de hand te doen.

Vind je het skeeleren zo leuk dan kun je meedoen aan het JST. Om 13:00 uur start het JST met de jeugdskatewedstrijden. Inschrijven kan vanaf 11:30. Meer informatie kun je vinden op www.jeugdskating.nl

Programma Open dag en wedstrijd Jeugdskate Toernooi.

  • 10:30 start open dag.
  • 11:30 inschrijven Jeugdskate toernooi.
  • 13:00 uur start wedstrijden
  • 17:00 uur afsluiting en prijsuitreiking.

Reageren via facebook