13.3 C
Medemblik
8 juli 2020 08:27
Medemblik Actueel.

Sjef van Gelderen, nr.4 onderaan, in zijn periode als speler voor MFC 1. (foto aangeleverd)

Er is een ‘Medemblikker’ overleden…..

Sjef van Gelderen, nr.4 onderaan, in zijn periode als speler voor MFC 1. (foto aangeleverd)

MEDEMBLIK – Voetballiefhebbers in Medemblik zijn in rouw gedompeld toen zaterdag bij FC Medemblik het bericht binnenkwam dat vrijdag 24 maart j.l. op 78-jarige leeftijd 1 van de giganten van het Medembliks voetbal is overleden.  Sjef van Gelderen, de man van het 1e elftal van MFC in de jaren ’60 maar ook 1 van de stuwende krachten achter het zaalvoetbalteam van de Black & White is niet meer en laat met zijn overlijden een grote leegte achter.

Tot op het einde toe was hij een zeer bevlogen maar ook kritische supporter van FC Medemblik 1 en liet dat ook regelmatig blijken als het weer eens niet ging zoals het wel moest gaan.  Naast het voetballen was Sjef van Gelderen ook scheidrechter, een hobby die hij jarenlang heeft beoefend, en niet alleen op het veld maar ook in de zaal wist hij menig voetballer zijn wil op te leggen. Met ‘scheids van Gelderen’ moest je niet spotten, rechtvaardig maar streng als hij streng moest zijn.

De redactie van Medemblik Actueel wenst de familie van Sjef heel veel sterkte in de aankomende tijd.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?