Medemblik Actueel.

Theater

Toneelgroep Europa is jarig en pakt uit.

WERVERSHOOF – In 1967 is Toneelgroep Europa ontstaan uit een fusie van de Onderdijker toneelvereniging St. Gangulphus en Wervershover toneelvereniging St. Benedictus XV. Dit jaar bestaan we dus 50 jaar en pakken flink uit met het toneelstuk ‘Al de dagen van ons leven’ van Mirjam Bosveld onder regie van Loek Stam! De voorstellingen zullen plaatsvinden op 31 maart (20:00), 1 april (20:00), 2 april (14:00) en 3 april (20:00) in De Schoof in Wervershoof. Na de voorstellingen (behalve op zondag) zal de band ‘4 tinten grijs’ de muziek verzorgen.

Merel en Mark gaan trouwen. Ze hebben hun naaste familie en vrienden uitgenodigd voor twee overnachtingen op feestlocatie ‘het Burchthotel’, waar gastvrouw Aafke hen ontvangt en bijstaat. 

Merel verheugt zich erg op de mooiste dag van haar leven, die door haar vriendin Babet tot in de puntjes is voorbereid. Maar ze is ook heel nerveus want er kan van alles misgaan. Haar moeder Hanneke is bijvoorbeeld nog steeds woedend op haar vader, die haar heeft verlaten en met zijn nieuwe vriendin naar Frankrijk is vertrokken. Haar ouders gaan elkaar op de bruiloft voor het eerst sinds lange tijd weer zien en Merel betwijfelt of haar moeder zich zal weten te beheersen.

Van Mark zijn vader is het maar de vraag of hij komt. Hij vindt het huwelijk een onzalig idee, alle geloof in eeuwige trouw is hem ontnomen toen zijn vrouw de benen nam en hem met de kleine Mark achterliet. Hoewel hij dus geen best voorbeeld heeft gehad, is Mark vast voornemens de huwelijksgelofte tegen Merel uit te spreken. Zijn beste vriend Sjoerd staat hem bij in de voorbereidingen en zal ook getuige zijn op het huwelijk. Helaas is hij er ook getuige van geweest dat Mark moeite heeft zich aan zijn voorgenomen beloftes te houden. Vooral als die ervaring Cynthia heet, en juist zij komt graag langs om iedereen daaraan te herinneren…

Reserveren bij voorkeur via het reserveringsformulier op onze website (www.toneeleuropa.nl). U kunt eventueel ook bellen naar 0228-583640 of 0228-581861. Houd onze facebookpagina (www.facebook.com/toneeleuropa) in de gaten voor meer informatie.

We hopen u bij een van de voorstellingen te mogen begroeten!

Reageren via facebook