Terugroepactie Kruidvat Smartphone Charger Metallic

MEDEMBLIK – De Kruidvat Smartphone Charger (telefoonlader) metallic met batch code 160829 (metallic gold), 160830 (metallic rose) en 160831 (metallic grey) voldoet niet aan de veiligheidseisen. Het kapje met de stroompinnen kan loslaten, wanneer de lader uit het stopcontact wordt genomen. Hierdoor worden de onder spanning staande onderdelen toegankelijk, waardoor bij aanraking de gebruiker onder stroom kan komen te staan.

Het risico doet zich alleen voor bij de metallic smartphone charger met batch code 160829 (metallic gold), 160830 (metallic rose) of 160831 (metallic grey). Deze code staat vermeld tussen de stroompinnen. Als u in het bezit bent van een telefoonlader met deze batch code, stop dan onmiddellijk met het gebruik.

U kunt de lader terugbrengen naar één van de Kruidvat winkels. Bij inlevering van het artikel wordt het aankoopbedrag uiteraard volledig vergoed. Voor meer informatie kan telefonisch contact worden opgenomen met de gratis servicelijn, telefoonnummer 0800 – 1211 of via www.kruidvat.nl/smartphonecharger.

Reageren via facebook