16.7 C
Medemblik
31 mei 2020 00:32
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bewolkt met soms wat (mot)regen

MEDEMBLIK – Ook vandaag overheerst de bewolking en uit deze bewolking valt soms wat (mot)regen. De temperatuur loopt op naar 10 graden bij een matige tot vrij krachtige wind uit het zuidwesten. In de nacht naar maandag daalt de temperatuur amper, het kwik daalt dan naar 8 graden.

Het weer voor maandag

Maandag wordt een regenachtige dag met een vrij krachtige wind die waait uit het zuidwesten. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden en in de nacht naar dinsdag koelt het af naar 4 graden.

Het weer na maandag

Dinsdag regenachtig, een matige zuidwestelijke wind maar wel fris met een middagtemperatuur van 6 graden. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 3 graden. De rest van de week overheerst de bewolking maar ook is er ruimte voor wat opklaringen en is er een kleine kans dat wij de zon te zien krijgen. Elke dag vallen er wel 1 of meerdere buien en met een middagtemperatuur van 8 tot 10 graden is het iets te warm voor de tijd van het jaar.

Reageren via facebook