6.3 C
Medemblik
2 december 2020 01:15
Medemblik Actueel.

Loopgroep Medemblik brengt verdwaald jongetje terug bij zijn moeder

MEDEMBLIK – De Loopgroep Medemblik, die net bezig was met een wedstrijdtraining, hebben vanochtend een jongetje teruggebracht naar zijn mama. Het jochie was op zijn loopfietsje moederziel alleen op de weg tussen Kasteel Radboud en de Kinderboerderij en de mensen van de Loopgroep hadden er direct geen goed gevoel over.

Eerst keken ze goed in het rond of er ouders in de buurt waren maar die waren er niet, daarop hebben ze het jochie opgepakt en samen met het loopfietsje zijn ze gaan zoeken naar zijn ouders. De eerste persoon die zij tegenkwamen was wel wat kwijt maar dat was geen kind maar een hond. Aanbellen bij een woning op het Oudevaartsgat leverde ook geen succes op. 

Tot er ineens een kreet kwam…. en er een moeder kwam aanrennen met nog een kind, waar ze gelukkig wel goed op had gelet. Het jochie werd door een dolgelukkige moeder in haar armen gesloten en meegenomen naar huis.

Zo zie je maar weer. (hard)lopen is niet alleen gezond voor je eigen lijf maar je doet ook nog goede zaken.

Reageren via facebook