Weerbericht Medemblik – zonnig maar ook wolkenvelden

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met vrij zonnig weer, maar in de middag komen er wolkenvelden die de zon blokkeren. UIt deze bewolking zal geen neerslag vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 10 á 11 graden bij een matige wind uit het zuiden. In de nacht naar donderdag daalt de temperatuur naar 4 graden.

Het weer voor donderdag

Donderdag is het overwegend bewolkt en valt er soms wat lichte motregen. De temperatuur loopt overdag op naar 10 graden bij een matige wind uit het zuidwesten, ’s nacht daalt de temperatuur naar 4 graden.

Het weer na donderdag

Vrijdag is het bewolkt en loopt de temperatuur op naar 9 graden, de wind waait uit het westen en is matig 3Bft. In de nacht naar zaterdag koelt het af tot 2 graden. Het weekend verloopt bewolkt maar wel zo goed als droog. De temperatuur loopt op zaterdag en zondag op naar 8 graden terwijl de wind matig is en uit het zuiden op zondag uit het westen waait.

Reageren via facebook