3.8 C
Medemblik
29 november 2020 06:35
Medemblik Actueel.

Martin de Jager, van stratenmaker naar zingende barkeeper.

MEDEMBLIK – De insiders wisten het al maar nu is het dan ook voor het grote publiek bekend geworden, Martin de Jager gaat samen met zijn vrouw Naomi de Jager en Martin Clazing  ‘De Klucht’ voortzetten en met grootste plannen.

Naomi zal de dagelijkse leiding in handen nemen, zij werkte voor de overname ook al in De Klucht en weet dus precies hoe het werkt in deze horecagelegenheid. ‘Voor mij is er een droom uitgekomen,’  vertelt Naomi, ‘ik heb er heel veel zin in om deze stap te nemen en het roer in handen te nemen.’ 

Bij Martin staat klantvriendelijkheid voorop en hoopt op de zondagmiddagen een live-artiest te kunnen laten optreden.  Martin zelf zal gewoon door de weeks zijn werkzaamheden bij zijn eigen stratenmakersbedrijf houden en ’s avonds even een paar uurtjes in De Klucht aan het werk gaan.

Er zal ook flink worden geïnvesteerd in De Klucht, zo is er vandaag een hypermodern koffiemachine geïnstalleerd die diverse soorten koffie kan schenken, maar ook komt er een geheel nieuwe geluidsinstallatie waarover kan worden gezongen.

Vrijdag 17 februari is vanaf 3 uur de officiële opening van De Klucht met de nieuwe eigenaren maar later dit jaar zal Martin de Jager De Klucht met een keur aan artiesten De Klucht dan nog eens feestelijk gaan openen.

Reageren via facebook