20 C
Medemblik
20 mei 2020 16:23
Medemblik Actueel.

Stockfoto

De lente begint in Zwaagdijk tijdens de Vaktentoonstelling.

ZWAAGDIJK-OOST – Zaterdag 18 en zondag 19 februari is iedereen die van bloemen houdt van harte welkom om bij Proeftuin Zwaagdijk alvast een voorproefje van het voorjaar te ervaren.

In de Proeftuin Zwaagdijk is een kleine 2.000 m2 gevuld met allerlei soorten tulpen, van bestaand tot nieuw ras. Ook kunt u genieten van prachtige lelies en anders bolgewassen. Een kleurrijk spektakel en gratis toegankelijk. Na een bezoek aan de show kunt u de catering bezoeken voor koffie met appelgebak. Parkeren is natuurlijk ook gratis. De openingstijden tijdens het weekend zijn van 13:00 tot 17:00 uur.

Over de Vaktentoonstelling

In de gebouwen van Proeftuin Zwaagdijk vindt van 16 tot en met 19 februari 2017 de vierde editie van de Vaktentoonstelling plaats. De Vaktentoonstelling is een 4-daagse beurs speciaal voor de bloemenbranche die jaarlijks georganiseerd wordt. Op 16 en 17 februari richt de Vaktentoonstelling zich op vakpubliek van bedrijven. Hierbij worden innovaties in de teelt en bewerking getoond aan geïnteresseerde telers. Op 18 en 19 februari is iedereen welkom en kunt u de Proeftuin Zwaagdijk vanbinnen bekijken. Meer informatie kunt u vinden op www.vaktentoonstelling.nl

Reageren via facebook