FC Medemblik 1 haalt direct uit in eerste wedstrijd na winterstop

MEDEMBLIK – FC Medemblik 1 heeft de thuiswedstrijd tegen Duinrand S. 1 uit Schoorl, na een 1-0 ruststand, met 4-1 gewonnen. Hierdoor blijven de Medemblikkers volop in de race voor het kampioenschap in de 5e klasse A.

In een matige eerste helft nam FC Medemblik na 15 minuten een 1-0 voorsprong via Mitch Olthof. In de tweede helft was het Martijn Loos die de voorsprong halverwege vergrootte naar 2-0. Vrijwel direct daarna scoorde Duinrand S. tegen maar het waren uiteindelijk Robert Zwaan en Mike Roozendaal die voor de 4-1 eindstand zorgden.

De nummers 1 en 2 in de competitie, De Koog 1 en VZV 1, wonnen hun wedstrijd tegen respectievelijk DESS 1 (5-2) en Callantsoog 1 (2-0), waardoor FC Medemblik op de 3e plaats blijft staan met 3 respectievelijk 2 punten achterstand. Volgende week volgt een thuiswedstrijd tegen Oosterend 1.

Reageren via facebook