Medemblik Actueel.

Bedrijven

HVC heeft nieuwe directeur maar hoe zit het met het salaris..

MEDEMBLIK – Afgelopen 9 januari heeft HVC een nieuwe algemeen directeur aangesteld, dit was nodig omdat de vorige directeur onder zware druk om zijn salaris te verlagen zijn vroegtijdig opstapte. Het is tot op de dag van vandaag onduidelijk of het besluit van de Raad van Commissarissen hier iets mee van doen heeft maar na het besluit om het salaris van de directeur onder de loep te nemen stapte deze ineens op.

Lees ook: Grootverdienende HVC-directeur stapt op

Nu is er een nieuwe directeur aangesteld maar HVC houdt de kaken stijf op elkaar om de hoogte van de nieuwe algemeen directeur zijn/haar salaris wereldkundig te maken. Deze moet namelijk comform de Wet Normering Topinkomens (WNT) zijn. De vorige directeur zat hier ruim 100.000 euro boven. 

Diverse partijen laten weten dat dit de kans is om het salaris comform de WNT te brengen.

Reageren via facebook