Traditionele nieuwjaarsconcert Koninklijk Fanfarekorps West-Frisia Twisk

TWISK – Koninklijk Fanfarekorps West-Frisia geeft zondag 8 januari onder leiding van Lieuwe de Jong het traditionele nieuwjaarsconcert in dorpshuis De Nuwe Skôol in Twisk. West-Frisia heeft voor dit concert weer een breed repertoire aan muziek ingestudeerd.

Bekende werken zoals Moldoveniaske, Cartoon Capers, Tulips Mills and Wooden Shoes, An American in Paris en Sparkling Drums passeren deze avond de revue. Tevens kunnen bezoekers een optreden van de lesgroepen 3-4 op blokfluit en 5-6 op koper van de openbare basisschool de Klaverwoid beluisteren. Zij laten horen wat de vorderingen zijn na drie maanden muziekles.

Aanvang van het concert is 11.30 uur. De entree is vijf euro (inclusief een kopje koffie). Meer informatie: fanfaretwisk@wordpress.com.

Reageren via facebook