Medemblik Actueel.

Regionieuws

Wiringherlant in reünie van KRO-NCRV

REGIO – Zondag 4 december staat de 5e klas van VWO uit 1985 centraal in het programma De Reünie om 21.30 uur op NPO1. Alle leerlingen worden onder de loep genomen. Peter die al 12 jaar op zoek is naar een Nederlands oorlogsschip uit 1708. Een ander gaat elke morgen om 5.00 uur zijn bed uit om vogels te tellen.

Marc gaat op 50-jarige leeftijd als muzikant door Amerika toeren en Edwin wil 24 uur achter elkaar op een crosstrainer staan. Presentator Patrick Lodiers vraagt iedereen het hemd van het lijf en het belooft een leuke uitzending te worden.

Veel Medemblikkers hebben hun middelbare school periode doorgebracht op Wiringherlant dus wie weet herkent u de klas die op tv komt.

Via: RTV Noordkop

Reageer op dit onderwerp