Medemblik Actueel.

Schaatsen & skeeleren

Kelly Schouten 9e tijdens de KPN marathon Cup Haarlem

ZWAAGDIJK-OOST – Met een keurige 9e plaats weet Kelly Schouten zich te handhaven in het klasement bij de dames die strijden om de KPN Marathon Cup 2016/2017. Door haar 9e stek staat ze nu vlak achter haar Irene Schouten die op plaats 6 in het tussenklassement staat.

Elma de Vries ging er met de zege vandoor in een zeer spannende wedstijd waarbij voor Elma de Vries niet alleen de zege op het spel stond maar ook de leiding in het tussenklassement nu Lollobrigida afwezig was vanwege de Worldcup wedstrijden in Nagano waar zij op de MassaStart uit kwam.

Kelly Schouten kon het hoge tempo die de dames op het ijs legden niet helemaal lekker volgen maar door stug doorgaan wist ze dan toch nog de 9e stek te bemachtigen.  Eva Buurman stelde iets teleur  met een 23e plaats.

kpn-marathon-cup-5-dames

 

Reageren via facebook