Nibbixwoud ontvangt Sinterklaas in de Sint Cunerakerk

NIBBIXWOUD – De Sint en zijn pieten worden zondag 4 december om 10.00 uur welkom geheten tijdens de viering in de Sint Cunerakerk in Nibbixwoud. Joop Ooijevaar gaat voor en het thema is ‘Feest voor iedereen’. Deze viering wordt opgeluisterd door jeugdkoor Zingsalabim. 

De organisatie hoopt dat er door veel kinderen luidkeels meegezongen zal worden met de bekende liederen. En: wie weet heeft de Sint voor de kinderen nog een verrassing mee! Iedereen – jong en oud, groot en klein – is voor de viering van harte uitgenodigd om er samen een mooie sfeervolle viering van te maken in de Sint Cunerakerk in Nibbixwoud.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.