Medemblik Actueel.

OVW Café op 10 november: Cees Warnaar presenteert Integration2Cloud

WERVERSHOOF – WNT Consultants presenteert tijdens het OVW Café van 10 november in Café Restaurant ’t Fortuin in Wervershoof. Eigenaar Cees Warnaar vertelt over de start van zijn tweede onderneming Integration2Cloud waarmee hij ook het mkb kan bedienen. Hij begeleidt bij interne veranderprocessen en automatisering. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Bezoek de presentatie

Kom naar het OVW Café op donderdag 10 november vanaf 18.00 uur in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Bent u geen lid van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd in de OVW of het onderwerp van de presentatie? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kunt u genieten van het buffet. Graag tot ziens!

Meer informatie: www.ovw.nl

Reageren via facebook