18.8 C
Medemblik
22 mei 2020 20:19
Medemblik Actueel.

Gastvrouwen /heren gezocht voor het inloophuis Medemblik

MEDEMBLIK – Het inloophuis bestaat op 1 december al weer 4 jaar en het succes hangt mede af van de gastvrouwen en heren, die onze gasten ontvangen en begeleiden. Maar ook onder onze huidige vrijwilligers is er een natuurlijk verloop, Vrijwilligers vinden b.v. een nieuwe baan, verhuizen of gaan een andere uitdaging aan.

Het inloophuis is daarom doorlopend op zoek naar nieuwe gastvrouwen/heren die zich willen inzetten voor onze gasten.  De sfeer in het inloophuis is altijd goed en het is mooi om te zien dat je wat kan bijdragen aan mensen die geconfronteerd zijn met kanker of ‘n andere levensbedreigende ziekte. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken is het inloophuis zeker geen droevige omgeving. Hier vindt je juist moedige mensen die de stap ‘over de drempel’  hebben gemaakt. En dat alles in een gezellige huiskamersfeer Wij helpen deze mensen vooruit en bieden hen de nodige handvatten.

In, maar ook buiten het inloophuis worden tal van activiteiten georganiseerd waar de gastvrouwen/heren een belangrijke rol spelen. Meelevendheid en ‘n luisterend uur zijn belangrijke eigenschappen. Maar ook jezelf weg kunnen cijferen. Het gaat immers om de gasten. Ben je van mening dat jij daar geschikt voor bent? Neem dan eens contact op met de coördinatoren, die leggen het graag allemaal uit. Meer informatie is te vinden op www.inloophuismedemblik.nl  of mail met info@inloophuismedemblik.nl

Reageren via facebook