Bij de jachthaven in Andijk is de winterperiode al begonnen

ANDIJK – Hoewel het nog steeds heerlijk weer is, gaan bij Jachthaven Andijk alweer de eerste boten uit het water voor de aankomende winterstallingsperiode. Gelukkig varen nog vele watersporters met veel plezier de komende weken, zowel recreatief als in wedstrijd verband, door. Maar reserveren zij wel hun plekje voor op de kant voor als het weer echt minder wordt en de Indian Summer voorbij is. 

Aankomende winter verwacht de Jachthaven in Andijk dat het qua winterstalling drukker in verband met de baggerwerkzaamheden in de haven van Medemblik. Het haven transformeert heel langzaam. De haven wordt leger en de parkeerplaats wordt voller en voller met boten die op de kant staan. Dit zorgt weer voor een heel ander gezicht in de haven.

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.