22 C
Medemblik
9 augustus 2020 04:59
Medemblik Actueel.

Archieffoto Kay Schipper
Archieffoto Kay Schipper

Kay Schipper strandt in kwartfinale 1000 meter sprint

MEDEMBLIK|NANJING – Meer zat er niet in voor Kay Schipper uit Medemblik. De Medemblikker kwam in zijn heat als achtste over de finish.  De andere Nederlander Rémon Kwant was nog het dichtst bij een plek in de halve finale met een derde plaats in zijn heat tijdens de kwart finale.

Gisteravond vertelde Kay Schipper nog aan Medemblik Actueel dat het een zeer spannende dag zou gaan worden vandaag en dat hij er zin in had. Maar toch mag hij trots wezen op zijn prestatie, in dit absolute topveld van de beste inline-skaters van de wereld is het bereiken van de kwartfinale sowieso al een geweldige prestatie.

Straks om 11:00 uur Nederlandse tijd worden de finales gereden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?