Medemblik Actueel.

Algemeen

Een verrassing voor de bijna 100-jarige mevr. Swart-Dijkstra

ANDIJK – Blij verrast reageerde Mevr. Swart-Dijkstra toen zij begin deze maand een grote verrassing kreeg mede dankzij Woningstichting Het Grootslag. Mevr. Swart-Dijkstra sliep al heel lang op een heel oud ijzeren bed en die was toch wel enorm aan vervanging toe, maar bedden zijn vrij kostbaar.

Dit kwam aan het licht tijdens de presentatie van de gebiedsvisie van het Ontwerpfestival – Meedenken over de toekomst van het centrum van Andijk. Mevr. Swart-Dijkstra trok de stoute schoenen aan en liet weten dat haar huidige bed niet meer functioneerde maar dat zij een nieuw bed niet kon betalen.  De mensen van de Woningstichting Het Grootslag trokken zich dit aan en gingen op zoek naar een oplossing.

En die oplossing werd gevonden waardoor de 99-jarige Mevr. Swart-Dijkstra weer heerlijk kan dromen in haar automatisch te bedienen hoog-laagbed. De woordvoerder van de Woningstichting Het Grootslag zegt, ,,Wanneer je 99 bent is dat dik verdiend

Reageren via facebook