BREAK!! Rick Schipper Nederlands Kampioen NK 500 meter

MEDEMBLIK – Sensatie bij het NK Skeeleren in Heerde, Medemblikker Rick Schipper wint in een werkelijk bloedstollende finale de 500 meter bij de mannen. Tegen schaatsen.nl zegt Rick Schipper: “Dit was geen makkelijke. Jemig, ik ben de beste, ik ben gewoon de beste!”.

Michel Mulder, de grote favoriet kwam als de nummer 2 over de finish verbaast over het feit dat hij op zijn favoriete afstand van Rick Schipper heeft verloren. Mark Horsten wist als derde te finishen vlak voor Twam Berlijn uit Medemblik, Tjeu Berlijn wist plek nummer 6 voor zich op te eisen.

Na de tweede 1/2 finale werd Kay Schipper gediskwalificeerd vanwege een techinische fout, het overschrijden van de lijn. Hierdoor ging Twan Berlijn die 3e geworden was alsnog door naar de finale. Er werd nog protest aangetekend maar dit mocht niet baten.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.