Medemblik Actueel.

Evenementen

Fancy Fair De Meridiaan Medemblik

MEDEMBLIK – Aanstaande vrijdag 3 juni is het weer zover eens in de 2 jaar organiseert de oudervereniging van obs de Meridiaan een fancyfair.  Dit jaar hebben als thema kermis, en kunnen de bezoekers van de fancyfair met heel veel leuke activiteiten meedoen leuk voor groot en klein.  

Natuurlijk hopen we op mooi weer want het schoolplein zal bruisen overal in en om de school is wat te doen of te zien. Bezoekers kunnen lekker springen op het springkussen, voetbal spel in de voetbalkooi doen of lekker wat te eten halen bv. broodje kofte, poffertjes salade, loempia’s.  Op het terras is er entertainment Rubin Romero gezelligheid alom. Binnen in de school een knutsel klas, een klas waar geschminkt en haar vlechtwerk enz. is en uiteraard touwtje trekken, ballen gooien en waarzegster.

In de gezamenlijke ruimte het rad van fortuin met heel veel leuke en mooie prijzen die je kan winnen.  In de gymzaal een spannend spookhuis. Opbrengst komt ten goede voor school het precieze doel is nog niet bepaald maar dat gebeurt vast nog door de leerlingenraad en bestuur.

Ook gaat er weer een deel naar een goed doel, waar wij dit jaar voor gekozen hebben is stichting vaarwens dit omdat we juf Rina die begin dit schooljaar is overleden graag nog even in gedachten willen meenemen en zei kort voor overlijden mee is geweest met de boot van stichting vaarwens.

Kortom een fancyfair die je niet mag missen komt allen vrijdag 3 juni van 15.00 tot 20.00 uur.

 

Reageren via facebook