30.4 C
Medemblik
10 augustus 2020 22:15
Medemblik Actueel.

Politie zoekt brandstichters Vouter Medemblik.

MEDEMBLIK – Vanavond is een heg aan de Vouter in de brand gestoken, waarschijnlijk door een groepje jongeren van tussen de 14 en 17 jaar jong. Het groepje jongeren waren volgens een getuige aan het blowen toen ineens de heg in de brand stond.

Door snel handelen van de bewoners kon de heg worden behouden. De politie is op zoek naar het groepje jongeren. 1 jongen droeg een grijs shirt. De politie wil graag even babbelen met deze jongeren. Omstanders zeiden dat er wel vaker rottigheid is in het speeltuintje aan de Vouter in Medemblik.

IMG_5170
Brandweer en politie onderzoeken de heg op sporen. (foto: Medemblik Actueel / Pascal van As)

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?