14 C
Medemblik
24 mei 2020 17:10
Medemblik Actueel.

Biljarters van DOS naar Gewestelijke finale

MEDEMBLIK – Zondag 22 mei heeft het biljartteam van DOS zich geplaatst voor het gewestelijk kampioenschap in de 2e klasse libre. Na een 2e plaats in de competitie van het afgelopen seizoen moest er in Wormerveer een kwalificatieronde worden gespeeld om zich te plaatsen voor de halve finale van het gewest West Nederland.

Het team met Jaap Feld, Sjaak Beers en Cor feld bereikte de 2e plaats en die was voldoende om door te gaan. Sjaak Beers speelde enkele sterke partijen, waarvan één in 14 beurten. (moy. 5.35) Jaap Feld wist al zijn partijen te winnen.

De halve finale wordt zaterdag 28 mei gespeeld in de Viaanse Molen in Alkmaar. De nummers 1 en 2 spelen de zondag er na om de Gewestelijke titel, in de zelfde locatie.

Reageren via facebook