Voor de zevende keer de ‘Westfriese Kerkdienst’ Opperdoes

OPPERDOES – Op zondag 29 mei 2016 zal er in de  kerk van de Protestantse Gemeente te Opperdoes aan het Noorderpad 21 voor de zevende keer een Westfriese kerkdienst worden gehouden. De aanvang is om 9.30 uur. In de gehele liturgie wordt gebruik gemaakt van het Opperdoezer dialect. Het thema is: ´Hoe hoûwe we ’t vol?’

De dienst is voorbereid door Jan Smit. Hij is ook de voorganger. Het wordt de laatste keer dat hij in een Westfriese kerkdienst in Opperdoes voorgaat. U wordt van harte uitgenodigd om deze dienst bij te wonen. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar een kopje koffie of thee te drinken.       

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.