16.3 C
Medemblik
14 juli 2020 08:19
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnige perioden en het wordt 13 graden

MEDEMBLIK  – Vandaag schijnt af en toe de zon. Toch is er ook nog een enkele bui mogelijk. De temperatuur komt uit op 12 tot 13 graden en de wind waait matig en aan zee vrij krachtig uit het noordwesten. 

Dinsdag is in het noordoosten kans op een enkele bui, maar op veel andere plaatsen blijft het droog en is het wisselend bewolkt. Langs de westkust breekt vaker de zon door en in de avond breekt op steeds meer plaatsen de bewolking. Het wordt 14 graden in het noorden tot 17 in het zuiden.

Woensdag begint de dag overwegend droog met vooral in het oosten ook wat zon. Vanuit het westen neemt de bewolking toe en stijgt de kans op buien. Het wordt dan 17 tot 19 graden. De dagen daarna verlopen wisselvallig met vooral vrijdag en in het weekend veel bewolking en perioden met regen. De middagtemperatuur ligt tussen 15 en 18 graden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?