14.6 C
Medemblik
21 mei 2020 04:38
Medemblik Actueel.

Photo by: VA-Photograpy (www.facebook.com/VA.Photography.pascal)

65 vermiste kinderen teruggevonden in Kasteel Radboud Medemblik

MEDEMBLIK – Het was voor veel ouders even schrikken, hun kind of kinderen waren spoorloos verdwenen, zou de Rattenvanger van Hamelen hier achter zitten of de burggraaf van Medemblik? 

Vandaag was het kasteel voor 1 dag enkel voor kinderen toegankelijk, en deze kinderen deden mee aan de eerste ‘Nationale Verstoppertjesdag’ in Kasteel Radboud, en gezien het succes is de kans op herhaling groot. 

Maar liefst 65 kinderen in groepen verdeeld en mochten zich verstoppen in het kasteel waarna de bewoners van het kasteel naar de kinderen opzoek gingen en dat dit met heel veel lachen en plezier werd gedaan blijkt wel uit de video hierboven. Het was met recht enorm zoeken voor de Burggraaf van het kasteel maar 1 voor 1 wist hij ze uit de uithoeken van het kasteel te plukken op 1 na, en die bleek wel heel erg goed verstopt te zijn..

Onze fotograaf Pascal van As probeerde zich ook te verstoppen maar zijn enorme voeten verraden hem al snel.

 

Reageren via facebook