Gezocht: lokaal muzikaal talent en ambachtslieden voor KOM ERBIJ festival

MEDEMBLIK – Tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid willen wij op 1 oktober een festival organiseren voor en door Medemblikkers.  Het wordt een plek waar jong en oud elkaar ontmoet op allerlei manieren.  Denk aan muziek, workshops, theater en samen eten.

Wij zijn op zoek naar muzikale talenten die graag willen laten zien wat zij kunnen.  Leeftijd maakt niet uit.  Het moet wel toegankelijk zijn voor alle leeftijden.

Ook willen we een ambachtsmarkt organiseren.  We zijn hiervoor op zoek naar mensen die het leuk vinden om hun ambacht te demonstreren. Het zou mooi zijn, als bezoekers van het festival de mogelijkheid krijgen om mee te doen.

Voor opgave of meer informatie, kunt u contact opnemen met Piet Makkes: 0227 545838 of pjmakkes@quicknet.nl

De Week tegen Eenzaamheid roept iedereen op om de verbinding te maken. Door mee te doen aan een van de vele activiteiten. Zelf, of samen met iemand uit je omgeving. De week tegen eenzaamheid is een initiatief van het landelijk samenwerkingsverband Coalitie Erbij en wordt gehouden van  22 september tot 1 oktober.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.