Medemblik Actueel.

Voetbal

FC Medemblik mini pupillen 1, de Johan Cruijfs van de toekomst

Medemblik – Zaterdag 30 april hebben de minipupillen 1 weer een mooi prestatie neer gezet door te winnen met 21-3 van VVW. Het was knokken in het begin om de doelpunten er in te krijgen, doordat ze met zijn allen voor het doel bleven staan.

We willen onze pupillen even in het zonnetje zetten omdat ze zo goed voetballen met zijn allen en een echt hecht team zijn geworden. ze weten hoe goed ze met elkaar samenspelen. Wij hebben hier heel hard aan gewerkt om de top te bereiken. Ze trainen 1 keer in de week onder begeleiding van Bart Kraaijvanger, Klaas Buijze en Freek Steeman. Deze mannen staan altijd klaar voor onze pupillen en zorgden voor een leuk seizoen bij de Mini Pupillen.

We zagen onze pupillen gewoon groeien met de wedstrijden. Elke week worden ze beter en beter, het is gewoon een genot om naar te kijken hoe ze er voor knokken om te winnen. En als ze dan een keer verloren waren ze wel een beetje verslagen maar gaven de moed niet op en de volgende wedstrijd gingen ze er weer voor en dan wonnen ze weer.

Aan het eindvan de wedstrijd nemen ze ook nog penalty’s zodat ze allemaal een keer op het doel geschoten hebben. En er zitten toch een paar goede penalty’s bij, je moet gewoon goed  uit kijken als je achter het doel staat dat de ballen niet tegen jou aan komen.

Ze hebben nog 2 wedstrijden te gaan, volgende week tegen VVS en 21 mei tegen Strandvogels. Als wij deze twee wedstrijden winnen worden de Mini pupillen Kampioen, en daar gaan de pupillen dan ook voor.  

Wij hebben dan ook een verrassing voor ze waar ze versteld van zullen kijken. Wji kijken uit naar de volgende wedstrijden van onze Toppers want dat zijn ze gewoon.

Wij als trainers/coach/ ouders zijn trots op onze kanjers van FC Medemblik Mini Pupillen 1.

De Mini pupillen zijn: Bas Kraaijvanger, Daan Vlaming, Devano Visser, Dirk Alders, Giel Buijze, Ivar Gutter, Morris van der Veer, Preston Ogden, Tim Steeman, Toon Zeilemaker en Lucas Jongert. 

Reageer op dit onderwerp

X