13.3 C
Medemblik
8 juli 2020 08:28
Medemblik Actueel.

Primera Andijk heeft last van nachtelijke bezoekers

Andijk – In de nacht van zondag op maandag is opnieuw ingebroken bij de Primera aan de Middenweg te Andijk. Het is de vierde inbraak in dit pand van dit jaar. De daders zijn net als voorgaande keren binnengekomen dmv. het vernielen van een ruit.

Dit meldt Politie Basisteam Hoorn vandaag op haar Facebook pagina. Ook ditmaal is er veel schade, maar vermoedelijk werden geen goederen gestolen. Inmiddels worden in het pand geen rookwaren meer opgeslagen, dit om dieven te ontmoedigen.

Na de inbraak bleven 2 keien achter waarmee vermoedelijk de ruit vernield is. Mocht je de afgebeelde keien herkennen (uit de tuin) of heb je meer info mbt. deze inbraken, bel dan 0900-8844. 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?