Medemblik Actueel.

Evenementen

Ook de Kuyperschool Andijk deed mee aan de ‘Koningsspelen’

Andijk – Wat een geweldige dag was het vandaag voor de kinderen van de Kuyperschool. Ze deden mee met de koningsspelen. Dit jaar was er voor gekozen om deze feestdag samen  met de andere basisscholen uit Andijk te organiseren.

Er werd gestart met een lekker ontbijt in de eigen klas.  Voor de kleuters  waren er daarna spelletjes in en rondom de school. De kinderen uit groep 3 en 4 hadden een sport- en spelcircuit  in sporthal ‘de Klamp’. De leerlingen uit groep 5 en 6 kregen een tennisles en een dansprogramma aangeboden. Groep 7 en 8 konden hun energie kwijt op het terrein van Sporting Andijk.

Wat hadden de kinderen een geluk met het weer en dat er zoveel vrijwilligers waren die deze feestdag mogelijk hebben gemaakt. Meer foto’s staan in het fotoboek 2015-2016 onder koningsspelen (www.kuyperschool.nl)

Reageren via facebook