Medemblik Actueel.

Help Jesse en Levi mee zoveel mogelijk flessen in te zamelen

Regionieuws – Zoveel mogelijk flessen inzamelen voor hun ernstig zieke zus Sanne. Dat is het doel van de broertjes Jesse en Levi uit Hoorn. Elke ochtend, nog voor de schoolbel gaat, staan ze met een grote vuilniszak voor hun school om flessen op te halen.

Sanne is zeventien jaar en heeft botkanker. Het zit in haar ruggenwervel, in haar benen en ze heeft uitzaaiingen. Haar broertjes willen zo veel mogelijk geld ophalen voor kankeronderzoek. “Eerst konden we niks doen voor onze zus, maar nu hebben we iets gevonden zodat we wel iets voor haar kunnen doen”, vertelt de achtjarige Jesse.

Apetrots
Moeder Carla heeft de inzameling bedacht en is apetrots op haar jongens. “Ik was natuurlijk vanaf het begin druk bezig met Sanne. Ik moest ook een aantal weken in het ziekenhuis blijven”, vertelt ze. “Ik dacht, we moeten wat doen voor de mannetjes, zodat ze er ook bij betrokken zijn en het gevoel hebben dat ze wat voor Sanne kunnen doen.”

Heel Hoorn leeft mee met de familie. De actie heeft al meer dan 2000 euro opgeleverd, maar kan nog veel meer worden. “Wij zijn broertjes! Wij zijn een team! En wij gaan voor onze zus in actie” roept Jesse trots.

Wil jij Sanne en haar broertjes ook helpen? Dat kan via de actiepagina.

Reageren via facebook