Omring serveerde eten uit West-Friesland

Regionieuws – Op 14 april aten de senioren in 4 verpleeg/verzorgingshuizen van Omring een lekkere huisgemaakte lasagne boordevol verse vitamines uit de streek. Het is de start van een pilot die Omring samen met Atlantis Handelshuis doet om het eten voor haar bewoners en cliënten gezonder, smakelijker en duurzamer te maken.

Omring bereidt dagelijks zelf de maaltijden voor haar cliënten. Servicemanager Maarten van Dijk: “Vandaag serveren we een maaltijd die smaakvol, gezond, herkenbaar en duurzaam is. We willen meer gaan bereiden met verse producten uit de regio, in een goede ambiance, omdat we weten dat daardoor de kwaliteit van leven en vitaliteit beter wordt.” Omring start met een pilot waarin 4 locaties gedurende 3 maanden elke 2 weken om de week een menu serveren met allemaal verse producten van eigen grond (of water), geleverd door Atlantis Handelshuis.

Het hele verhaal leest u op GreenPort NoordHollandNoord

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.