Mee naar Lourdes? Snel aanmelden er zijn nog enkele plaatsen vrij

Wervershoof – Voor de Westfriese Lourdes vliegreis van 27 september tot en met 2 oktober zijn nog vrije plaatsen, in het hotel én zorghotel. In het zorghotel zijn West-Friese zorgvrijwilligers werkzaam. De begeleiding van de hotelpelgrims bestaat uit pastor Co Kuin, pastor Mariët Vet, groepsassistent Harry Vet en hotelleider Fred van de Winkel. Alle vrijwilligers in deze Lourdesreis (LO1673) zijn door VNB aangesteld. Wie als (zorg)vrijwilliger mee wil naar Lourdes, kan een e-mail sturen naar henk.smits@vnb.nl.

De saamhorigheid in de groep West-Friesland is elk jaar heel sterk. Een individuele deelnemer zal zich zich niet alleen voelen. Wie mee wil met de Westfriese Lourdes vliegreis, bel Harry Vet, 0228-514040 of stuur een e-mail naar ham.vet@quicknet.nl. Via deze kanalen kunnen deelnemers ook meer informatie krijgen over de reis of (zorg)hotel.

De heer Vet organiseert in februari volgend jaar ook een achtdaagse kennismakingsreis naar Israël. Opgave via bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.