Medemblik Actueel.

Doe mee met Omloop van Noord-Holland
Archieffoto
Wielrennen

Tourclub Wognum gaat weer de voorjaarstocht fietsen

Wognum – Tourclub Wognum verzorgt zondag 24 april de voorjaarstocht over een afstand van 90 kilometer. De start is om 09.00 uur bij de kantine van sportvereniging Spartanen, Sportlaan 19 in Wognum. 

Deze rit is een clubtocht waarbij niet-leden als introducé meefietsen. Zo nodig wordt de groep gesplitst en wordt de snelheid aangepast aan het niveau van de deelnemers. De rit gaat via Avenhorn, Schermerhorn en West-Graftdijk en vervolgens langs het Noordhollands Kanaal tot Purmerend. Daar wordt de koffiestop gehouden. Vervolgens rijden de fietsers naar Monnickendam en volgen ze de dijk tot Scharwoude. Vanaf dat dorp voert de tocht weer terug naar Wognum.

Zie ook de toeragenda 2016 op www.tourclubwognum.nl.

Reageren via facebook