13.9 C
Medemblik
15 juli 2020 01:14
Medemblik Actueel.

Plan West grootse winnaar Wijkentoernooi Medemblik

Medemblik – Na een week met sportieve en spannende tennispartijen heeft het team van Plan West, het derde wijkentennistoernooi van de Medemblikker tennisclub gewonnen. Ruim honderd deelnemers waren verdeeld over twaalf wijkenteams en het team van captain Patrick Postma lag beslag op de Univé-wisselbokaal.

Na de finalewedstrijden op zondagmorgen, gaven Adriaan de Jager en Zen Zijlstra, respectievelijk 50e en 35e van Nederland, een tennisdemonstratie. In een mix-partij speelden de dames van Plan West met deze toppers. Tevens werd door Tennisschool Kennemerland een clinic verzorgd voor de jeugd.

Onder het motto:maak kennis met tennis genoot iedereen van deze mooie sport. Mede door het prachtige weer, het enthousiasme van zowel de deelnemers als de vele bezoekers en de goede organisatie, is het wijkentennistoernooi een fantastisch geslaagd evenement geworden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?