14.7 C
Medemblik
4 juli 2020 09:51
Medemblik Actueel.

Afterparty spetterend slot van 20e Korenfestival Medemblik

Medemblik – Nog maar 7 weken en dan is het zover!  Op 22 mei staat de binnenstad van Medemblik in het teken van het 20e korenfestival. Met dit jaar als kers op de taart een knallende afterparty.  Op de Kaasmarkt treedt vanaf  17.30 uur een bekende artiest op. Zijn naam houden we nog even geheim, maar hij gaat er samen met de koren en het publiek een feest van maken, een knallende afsluiting van onze jubileumeditie.  Met dank aan de horeca aan de Kaasmarkt die de afterparty mede mogelijk maakt.

Maar voor het zover is gaat alle aandacht natuurlijk uit naar  de deelnemers aan het korenfestival. Onder het motto The Battle strijden de winnaars van de afgelopen  jaren tegen elkaar om de felbegeerde wisselbeker, een geldprijs van 200 euro en de eeuwige roem!

Daarnaast is er een tweede podium, waar 12 andere koren hun zangkunsten ten gehore brengen. Zij gaan gewoon lekker zingen, zonder beoordeling van een jury. En uiteraard zijn er ook dit jaar weer  straatoptredens op veel plaatsen in het centrum van de stad.

En om de dag extra gezellig te maken zullen de  Nieuwstraat en de Oosterhaven weer gevuld zijn met kramen en activiteiten. Kortom: als het weer meewerkt, wordt het een prachtige dag!

Nu al benieuwd welke koren er aan het korenfestival meedoen? Kijk dan op onze Facebookpagina Korenfestival Medemblik, want daar worden de namen van deelnemende koren één  voor één onthuld.

Reageren via facebook