Wereldwinkel Medemblik bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden

Medemblik – De wereldwinkel aan de Nieuwstraat in Medemblik bestaat 25 jaar. De klanten worden al een kwart eeuw verrast met prachtige, originele cadeau’s. Dit is het goede moment om met een leuke aprilactie te starten.

De makers van de vele producten staan in de winkel centraal. Zij bieden het winkelend publiek magnifieke artikelen aan en kunnen daarom een menswaardig bestaan leiden. Dat is het uitgangspunt van de wereldwinkel., daarom hebben de vrijwilligers voor deze mensen een unieke, handmade, duurzame tas gehaakt om daarmee de gekochte artikelen uit de wereldwinkel veilig en ‘fair’ thuis te krijgen.

Vanaf 1 april (dit is geen grap) staat in de winkel -bij aankoop van 25 euro of meer- zo’n tas klaar. Uit dankbaarheid voor het vertrouwen van de klant is de tas gevuld met wat ‘fair’rassende producten. Reden genoeg om even de winkel te bezoeken.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.