20.1 C
Medemblik
20 mei 2020 20:50
Medemblik Actueel.

Toneelgroep Europa ‘Het Jubileumhotel’

Wervershoof – Toneelgroep Europa is alweer zo’n zes maanden bezig met het repeteren van het nieuwe toneelstuk ‘Het Jubileumhotel’, een klucht geschreven door Ray Cooney. De uitvoeringen vinden zaterdag 2 april om 20.00 uur, zondag 3 april om 14.00 uur en maandag 4 april om 20.00 uur plaats in De Schoof in Wervershoof.

Een bekend Tweede Kamerlid logeert met zijn vrouw in een Haags hotel. Door haar naar een modeshow te sturen en zijn secretaris een extra suite te laten reserveren in hetzelfde hotel, denkt hij de handen vrij te hebben voor een avontuurtje. Ongelukkigerwijs stuurt zijn secretaris in zijn paniek alle afspraken in de war en blijkt dat het buitenechtelijke ‘liefdesnestje’ zich dichterbij bevindt dan wenselijk. Vanaf dat moment stapelt de onfortuinlijke secretaris de ene dwaze leugen op de andere. Zowel personeel als gasten worden meegesleurd in een draaikolk van verwikkelingen. Gaat dit ooit nog goed komen?

Kaarten kosten € 7,- (kinderen tot twaalf jaar € 5,-) en zijn voor aanvang van de voorstelling verkrijgbaar aan de kassa. Wel is het verstandig om te reserveren. Dit kan telefonisch via Colinda 0228-583640 of Ineke 0228-581861. Een e-mail sturen kan naar toneeleuropa@ziggo.nl. Meer informatie: www.toneeleuropa.nl.

Reageren via facebook