12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:41
Medemblik Actueel.

‘Matrassenman’ zag levenswerk in vlammen opgaan

Nibbixwoud – Martin (Matrassenman) Nooren zag donderdag zijn levenswerk in vlammen opgaan bij de grote brand die het bedrijvenverzamelgebouw in Nibbixwoud trof.  In de loods lagen zijn voorraden en daar is nu niets meer van over.

Hij wijst naar een hoek van het afgebrande pand. “Daar lagen heel hoge stapels matrassen.” Enkele honderden matrassen zijn bij de brand verloren gegaan. “Verschrikkelijk. Hier ziet je levenswerk in. Wat je in verschillende jaren helemaal opgebouwd hebt, is nu even weg.”

Lees ook: Geen asbest vrijgekomen bij zeer grote brand Nibbixwoud.

Toch is Nooren behalve rasondernemer ook optimist. Daarom zet hij alles op alles om de klanten die bij hem hadden besteld, dit weekend een matras te leveren. “Alles is weg, dus we moeten opnieuw beginnen. Een nieuwe hal huren en we gaan weer.”

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?