Medemblik Actueel.

De jeugd van
Algemeen

Heeft u al gestemd op de Medemblikker Tennisclub?

Medemblik – Nog even en de ‘ING Nederland fonds’ stemronde is voorbij. Wij hebben te horen gekregen dat wij op dit moment tweede staan. Dit willen we graag zo behouden óf zelfs de eerste plek veroveren. Maar dat kunnen we niet zonder jouw hulp! Daarom nog één keer de vraag of jij, je vrienden/kennissen/familie willen stemmen op de Medemblikker Tennis Club via www.ing.nl/stemNederlandvooruit. Stemmen kan tot en met 11 maart. Iedereen die al heeft gestemd, hartstikke bedankt!

Waarvoor stem je?

Het ‘ING Nederland fonds’ geeft jaarlijks een donatie aan goede doelen zodat zij hun dromen kunnen waarmaken. De Medemblikker Tennisclub heeft als doel mensen op een recreatieve en sportieve manier een sport te laten beoefenen.

Met de donatie die wij van ING Nederland fonds ontvangen, gaan wij tennisclinics geven aan basisschoolkinderen van Medemblik en omgeving. Maar hoe hoger de donatie is, hoe meer wij voor de kinderen kunnen betekenen. Bijvoorbeeld door naast de tennisclinics ook extra tennislessen aan te bieden.

Stemmen?

  • Ga naar www.ing.nl/stemNederlandvooruit
  • Zoek op Medemblikker Tennis Club
  • Vul je naam en e-mailadres in, accepteer de voorwaarden en klik op stem nu!
  • Ga naar de bevestigingsmail in je e-mail inbox en bevestig deze. Je hebt jouw stem nu uitgebracht.

Breng jouw stem uit en help basisschoolkinderen uit Medemblik en omgeving mee op weg naar de tennisbaan. Namens de Medemblikker Tennis Club alvast bedankt voor je stem!

Reageren via facebook